اخذ ویزای شنگن،رفع ریجکتی، ویزای چندبار ورود اروپا، کانادا به صورت تخصصیاخذ ویزای شنگن،رفع ریجکتی، ویزای چندبار ورود اروپا، کانادا به صورت تخصصی

ویزای شینگن

اروپا از نظر ویزا گرفتن برای ایرانی ها به سه منطقه بریتانیا، منطقه شنگن و کشورهای اتحادیه و اروپا شرقی تقسیم می شود.

گرفتن ویزای بریتانیا با پاسپورت ایرانی نسبتا ساده است فقط کافی است بتوانید ثابت کنید قدرت پرداخت هزینه های سفر و قصد برگشت به ایران را دارید. در صورتی که دعوت نامه از کسی در انگلیس داشته باشید خود به خود فرد دعوت کننده تعهد برگشت شما به ایران را به عهده می گیرد .

ویزای شینگن

ایده‌ یکپارچه‌سازی مجوز ورود به کشورهای اروپایی به سال‌ها قبل، پس از اتمام جنگ جهانی دوم، باز می‌گردد. اولین‌بار در دهه‌ی ۶۰ میلادی، در سال ۱۹۵۷، بود که مجموعه کشورهای اسکاندیناوی، شامل چهار کشور سوئد، دانمارک، فنلاند و نروژ با امضای پیمانی تصمیم به صدور مجوزی واحد برای رفت و آمدهای بین یکدیگر گرفتند که بعد ها این پیمان بین ۲۶ کشور بسته شد .

منطقه ی شینگن شامل ۲۶ کشور است که با یکدیگر توافق کرده اند شهروندان شان آزادانه و مانند یک کشور واحد در سراسر آن مسافرت کنند که از این میان ، ۲۲ کشور عضو اتحادیه ی اروپا و ۴ کشور عضو انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA) هستند.

کشور های ایتالیا، آلمان، فرانسه، اتریش، سوئیس، اسپانیا، بلژیک، دانمارک، لهستان، اسلوونی، استونی، فنلاند، یونان، مجارستان، لتونی، لیتوانی، لوکرامبورگ، مالت، هلند، بلژیک، ، سوئد ، اسلوواکی، جمهوری چک، نروژ،پرتغال، ایسلندو لیختن اشتاین ۲۶ کشوری هستند که عضو اتحادیه شینگن میباشند.

کسانی که از هر یک از کشورهای عضو شینگن , ویزای شینگن دریافت کرده اند ، بدون محدودیت می توانند به هر یک از این کشورها سفر نمایند.

البته توجه داشته باشید ، ورود شما حتما بایستی از کشوری که ویزا دریافت کرده اید باشد و خطوط هواپیمایی حتی می توانند از سوار کردن شما به هواپیما جلوگیری نمایند.

ضمنا دریافت ویزای شینگن به منزله ورود شما به اتحادیه شینگن نمی باشد و افسرهای پلیس بخش مهاجرت کشورهای عضو شینگن مستقر در فرودگاها می توانند از ورود شما ممانعت به عمل آورند.

به عنوان مثال سفارت فرانسه بسیار تاکید می کند که در هنگام مسافرت به آن کشور بایستی سایر مدارک از قبیل رزرو هتل، پرواز برگشت به ایران، بیمه مسافرتی،و پول نقد به اندازه کافی را داشته باشید. درخواست ویزای شیگن از هر یک از کشورهای عضو در صورتی امکانپذیز می باشد که بیشتریت زمان را در آن کشور اقامت داشته باشید،

بهعنوان مثال اگرشما ۸ روز در سوئد و ۱۰ روز را در اسپانیا مقیم هستید در خواست ویزای شینگن شما تنها از سفارت اسپانیا امکان پذیر می باشد.

ویزای شینگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :  ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.

ویزای نوع B :  ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.

ویزای نوع C :  ویزای توریستی است که ایرانیان اکثراً با این ویزا وارد منطقه شینگن میشوند .

ویزای نوع D :  ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان از آن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند. مدت ماندن با ویزای شینگن در هر بازه زمانی ۱۸۰ روزه ۹۰ روز می باشد و یا به عبارتی در هر ۶ ماه می توانید فقط ۹۰ روز در اتحادیه شینگن مقیم شود وچناچه اگر می خواهید بیشتر از این مدت بمانید بایستی در خواست اقامت از سفارت مربوطه نمایید.